Хресна хода в Києві: стало відомо про перші затримання
Категорія
Україна
Дата публікації

Хресна хода в Києві: стало відомо про перші затримання

Хресна хода в Києві: стало відомо про перші затримання
Джерело:  online.ua

Спостерігачі повідомили про двох затриманих під час перевірки за допомогою металошукачів учасників  хресного ходу Української православної церкви Московського патріархату в центрі Києва.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку в Facebook організації "ОЗОН", яка здійснює моніторинг мирних зібрань і судових процесів.
"Монітори ОЗОН повідомляють про двох затриманих на рамках (вул. Трьохсвятительська - біля Михайлівського собору). Поліція відвезла затриманих з місця подій", - сказано в повідомленні.
У той же час стало відомо, що після молебню на Володимирській гірці в Києві госпіталізували двох чоловік. Одній з потерпілих стало погано при підйомі, повідомляє "Українська правда".
"У обох - зневоднення і підвищення артеріального тиску. Вони госпіталізовані в 18 міську лікарню", - повідомив начальник відділу служби екстреної медичної допомоги Києва Павло Пермяков.
Нагадаємо,  число учасників хресного ходу, організованого Московським патріархатом, Національна поліція України оцінює приблизно в дев'ять тисяч чоловік.
Як повідомляв ONLINE.UA,  на Володимирську гірку для участі в молебні учасників хресного ходу прибув предстоятель УПЦ МП митрополит Онуфрій, а також ряд народних депутатів "Опозиційного блоку": Юрій Бойко, Вадим Новінський і Нестор Шуфрич.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?