У Путіна придумали, як уникнути чуток про його зникнення
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна придумали, як уникнути чуток про його зникнення

У Путіна придумали, як уникнути чуток про його зникнення
Джерело:  РБК

Адміністрація  президента Росії Володимира Путіна  більше не буде повідомляти журналістів про майбутні заходи глави держави, заявив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "РБК".
Від розсилки, пояснив Пєсков, вирішено відмовитися, "щоб уникнути потім непотрібних дискусій щодо скасування заходів, які остаточно ніхто не погоджував".
"Заходи можуть у нас опрацьовуватися і фігурувати в графіку, але офіційно ми їх ніде не підтверджуємо, а отримуючи такі матеріали багато хто сприймає їх як затверджені і підтверджені і потім роблять відповідні заяви", - сказав прес-секретар президента РФ.
Анонс робочого графіка Путіна розсилався інформаційним агентствам раз в тиждень.
"Більше її (розсилки - ONLINE.UA) не буде, тому що робочий графік президента - це не догма. Він досить рухливий і часто там стоять якісь начерки", - резюмував Пєсков.
Нагадаємо, що навесні 2015 року Володимир Путін протягом декількох днів не з'являвся на публіці, а запланована зустріч президента РФ з лідерами Білорусії та Казахстану була скасована. Прес-служба Кремля розповсюдила сюжети про зустрічі, які Путін нібито проводив в цей період в закритому режимі. Сюжети, як з'ясувалося, були записані заздалегідь.
Деякі російські і зарубіжні ЗМІ тоді пов'язали відсутність Путіна на публічних заходах з проблемами зі здоров'ям, однак офіційно прес-служба Кремля цю версію спростувала.
У липні 2016 року  президент Росії Володимир Путін без пояснення причин скасував свої відвідування ряду регіонів країни  - Алтаю, Якутії і Новгорода.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?