Тренер російської зірки: Росія перетворюється на Північну Корею
Категорія
Спорт
Дата публікації

Тренер російської зірки: Росія перетворюється на Північну Корею

Тренер російської зірки: Росія перетворюється на Північну Корею
Джерело:  Р-Спорт

У зв'язку з  недопуском російських спортсменів на Олімпіаду 2016  Росія перетворюється на Північну Корею.
Як повідомляє ONLINE.UA, таку думку висловив Євген Трофімов, тренер дворазової олімпійської чемпіонки в стрибках з жердиною Олени Ісінбаєвої.
"Ми в глухому куті. Ми перетворюємося на Північну Корею, нас обклали з усіх боків і ми нічого не можемо зробити. Нам призначають вимоги, які нездійсненні", - заявив Трофімов в коментарі "Р-Спорт".
Читайте: У МОК прийняли дивне рішення щодо участі Росії в Олімпіаді
Що стосується майбутнього Ісінбаєвої, то Трофімов переконаний, що їй вже немає сенсу продовжувати кар'єру.
"Вона не сказала мені, що закінчує виступати, але, якщо мислити логічно, то яким повинен бути її наступний старт? Першість водокачки? Оголошення про завершення кар'єри не було, але і не було де це оголошення робити. Я скажу так: я не підтримаю її бажання далі тренуватися... Так не піде вона далі виступати. Ну навіщо людині займатися безперспективною справою? Вона ж не схожа на мавпу з байки Крилова. "Мартышка вздумала трудиться: нашла чурбан, и ну над ним возиться". Це гімн нетямущiй праці! Стартів не буде - це ж зрозуміло. Їй піти краще і забути все це як страшний сон. Зараз немає сенсу цим займатися, тому що нас блокували настільки, що це схоже на приниження і знущання. Справжнісіньке знущання. Я за себе не переживаю, я переживаю за Олену і за покоління тих хлопців, які прийшли в легку атлетику. А зараз у нас великі проблеми з набором в наш вид спорту. Багато тренерів йдуть у фітнес, інші види спорту, тому що вони розуміють, що все - кришка. Її закрили. Як в труні", - стверджує тренер.

Дивіться:  Росія пролітає повз Олімпіади: соцмережі вирують жартами і фотожабами
Нагадаємо, рішенням Міжнародної асоціації легкоатлетичних федерацій  російські спортсмени не допускаються до участі в Олімпіаді.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?