Американські зірки заспівали на підтримку Клінтон: опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Американські зірки заспівали на підтримку Клінтон: опубліковано відео

Американські зірки заспівали на підтримку Клінтон: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Американські зірки записали пісню на підтримку кандидата в президенти США від Демократичної партії Хілларі Клінтон.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на People.
У проекті взяли участь 35 осіб - вони виконали а капела композицію Рейчел Платтен під назвою Fight Song ("Пісня боротьби"), яка є гімном передвиборної кампанії Хілларі Клінтон.
У відеоролику з'являються відомі актори і актриси Єва Лонгорія, Елізабет Бенкс, Менді Мур, Джейн Фонда, Мері Маккормак, Джош Лукас, Америка Феррера. А також співачки Sia, Ідіна Мензель, Еллен Грін, телеведуча і комік Айша Тайлер та інші.
"Мої друзі і я, ми віримо в цю ідею "Сильніше разом". Ми віримо в Хілларі Клінтон. Тому ми дещо зробили для неї", - пояснили артисти.


Відзначимо, колишній президент США Білл Клінтон підтримав дружину в боротьбі за крісло глави держави.
Нагадаємо, сьогодні, 27 липня, колишня перша леді США Хілларі Клінтон офіційно затверджена кандидатом у президенти Сполучених Штатів від Демократичної партії.
Вибори президента США відбудуться 8 листопада.
Як раніше повідомлялося на ONLINE.UA, всесвітньо відомі зірки записали зворушливе відео, в якому розповідають 49 історій загиблих в теракті в гей-клубі Pulse в Орландо.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?