У Дніпрі влада вирішила боротися з "відпочинком в Криму"
Категорія
Україна
Дата публікації

У Дніпрі влада вирішила боротися з "відпочинком в Криму"

У Дніпрі влада вирішила боротися з "відпочинком в Криму"

Депутати Дніпра затвердили заборону на розміщення в місті реклами відпочинку в Криму і перевезення до тимчасово окупованих територій.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт Дніпропетровської міської ради.
Ухвалений документ забороняє розміщення в місті Дніпро в будь-який спосіб інформаційних сюжетів про пасажирські перевезення на територію півострова і відпочинок в Криму на стаціонарних рекламних засобах, шляхопроводах, на зовнішній поверхні будинків, споруд, на транспорті і зупинках громадського транспорту.
"Давайте переведемо це питання з політичної площини в практичну. Забороняється реклама. Всі, хто розуміє весь жах того, що відбувається (на сході України і в Криму, - ONLINE.UA), повинні підтримати це рішення», - сказав мер міста Борис Філатов у своєму зверненні до депутатів.
Відзначається, що здійснюватиметься постійний моніторинг розміщення зазначених інформаційних сюжетів в транспорті.
Нагадаємо, раніше в МЗС України також закликали до обережності під час планування поїздок до Росії.
Як повідомляв ONLINE.UA,  з'явилися фотографії, що демонструють, як змінився український півострів Крим через два роки після анексії Росією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?