У Лорак спростували її виступ на скандальному концерті в Росії
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

У Лорак спростували її виступ на скандальному концерті в Росії

У Лорак спростували її виступ на скандальному концерті в Росії
Джерело:  online.ua

У прес-службі української співачки Ані Лорак спростували інформацію про те, що артистка виступала в Санкт-Петербурзі на святкуванні 320-річчя Військово-морського флота.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Сегодня.
24 липня в Санкт-Петербурзі на Дворцовій площі відбулося два концерти. Перший - з нагоди ВМФ (19:00), другий - Еміна (21:00).
Ані Лорак взяла участь в ексклюзивному концерті свого друга Еміна, а не в концерті на честь 320-річчя Військово-морського флоту Росії.


Нагадаємо, раніше в ЗМІ з'явилася інформація, що Ані Лорак співала на святкуванні 320-річчя Військово-морського флоту Росії. Що викликало бурю обурення в мережі.
Після цього депутат Законодавчих зборів Петербурга Віталій Мілонов запропонував артистці змінити українське громадянство на російське і пообіцяв всіляко посприяти в цьому.
Потім представник Ані Лорак заявив, що артистка не збирається міняти українське громадянство на російське.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?