Офіцер США прокоментував критику "Сі Бризу" від Савченко
Категорія
Україна
Дата публікації

Офіцер США прокоментував критику "Сі Бризу" від Савченко

Офіцер США прокоментував критику "Сі Бризу" від Савченко
Джерело:  Hromadske

Керівник міжнародних навчань "Сі Бриз 2016" з боку США, капітан першого рангу Річард Драмерхаузерн з огляду на критику з боку нардепа від "Батьківщини" Надії Савченко заявив, що задоволений проведенням навчань.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на hromadske.ua.
"Я дуже задоволений нашими навчаннями, особливо нашою амфібійною операцією, тим, що у нас всі учасники проявили високий професіоналізм і високий рівень взаємодії. І я б хотів сказати, що той факт, що ми показуємо таку взаємодію, демонструє, що ми в змозі проводити операції спільно. Все пройшло згідно з нашим планом і з урахуванням всіх заходів безпеки", - сказав капітан.
Драмерхаузерн підкреслив, що в 2016 році навчання проходять в дуже складній обстановці, але, незважаючи на це, він задоволений їх проведенням.
Також капітан відповів на зауваження Савченко щодо запізнення українських генералів на корабель: "До теперішнього моменту ми дотримуємося нашого графіка навчань. Ми планували дуже багато всяких заходів і всі вони були виконані. Я дуже задоволений участю всіх сторін в цих навчаннях", - сказав він.
Як повідомляв ONLINE.UA, стало відомо, що у вільний від навчань час морські піхотинці США зайняті ремонтом однієї з лікарень Одеси.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?