У Порошенка розповіли про нову техніку РФ на Донбасі, названу "на честь Путіна"
Категорія
Україна
Дата публікації

У Порошенка розповіли про нову техніку РФ на Донбасі, названу "на честь Путіна"

У Порошенка розповіли про нову техніку РФ на Донбасі, названу "на честь Путіна"
Джерело:  Укрінформ

Офіційний представник адміністрації президента Петра Порошенка з питань АТО Андрій Лисенко розповів, що з Росії в село Безіменне Донецької області перекинуті багатофункціональні комплекси радіотехнічної розвідки і радіоелектронної боротьби МКТК-1А «Дзюдоїст», ймовірно, названі так на честь улюбленого виду спорту президента РФ Володимира Путіна № №.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.
"З Росії в село Безіменне Новоазовського району перекинуті багатофункціональні комплекси радіотехнічної розвідки і радіоелектронної боротьби МКТК-1А «Дзюдоїст», - повідомив Лисенко на брифінгу і жартома додав, що комплекс, очевидно, названий на честь головного російського дзюдоїста Путіна.
Також на озброєння так званої «7-ї бригади» супротивника надійшли портативні радіостанції Р-187П1 «Азарт». Це сучасна російська апаратура, яка могла потрапити на Донбас лише з російських військових складів.
Як відомо, Путін має звання майстра спорту з дзюдо. На сайті Кремля йдеться, що у вересні 2006 року він став почесним президентом Європейського союзу дзюдо, а в 2010 році отримав почесний диплом «Доктор в області дзюдо» південнокорейського університету Йонін.
Раніше повідомлялося, що бойовики так званої ДНР розповіли про росіянина Олексія Філіппова, який був шпигуном сепаратистів в українському батальйоні "Азов", обурившись, що російські пропагандистські ЗМІ представили його як зрадника.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?