Мережу розбурхав візит Луценка до судді з неприємною звісткою: опубліковані відео та фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Мережу розбурхав візит Луценка до судді з неприємною звісткою: опубліковані відео та фото

Мережу розбурхав візит Луценка до судді з неприємною звісткою: опубліковані відео та фото
Джерело:  online.ua

Генеральний прокурор України Юрій Луценко особисто передав повідомлення про підозру судді Вищого госпсуду Віктору Швецю.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на управління у зв'язках з громадськістю Генеральної прокуратури України.


Відзначається, що Швець підозрюється в закінченому замаху на заволодіння чужим майном шляхом обману (шахрайство), за попередньою змовою групою осіб, в особливо великих розмірах; в свідомо помилковому повідомленні органу досудового розслідування про вчинення злочину зі штучним створенням доказів обвинувачення, з корисливих мотивів, за попередньою змовою групою осіб; а також в свідомо помилковому показанні, скоєному з корисливих спонукань.


Крім повідомлення про підозру, Віктор Швець отримав пам'ятку про права та обов'язки підозрюваного, а також вислухав їх роз'яснення.


Раніше СБУ затримала Швеця на гарячому на отриманні хабара від підприємця. Сума хабара становила $5 тис.



Користувачі соцмереж відреагували на візит Луценка до підозрюваного судді. Так, користувач Серьога Алекс зазначив: "Символічний стукіт у двері при вході =)", а Вікторія Корявцева додала, що: "тактовності багато не буває)))".


Остап Бендер: "Бий Юра! Ти молодець!!! Продовжуй в такому ж дусі і в більш високому темпі! Не забудь про Ємельянова та Удовиченко! На цих щурах немає місця клейма поставити!".


Микола Б: "Чиста показуха, вони цим створінням сотнями вручають ці підозри, а в підсумку виявляється гучний пук".


Іван Карпов: "Молодець, Юрій! На Вас остання надія, в боротьбі з щурами, у вищому ешелоні влади! Так тримати! Головне, що б цей знову не втік, як Онищенко нещодавно... Слава захисникам України!".


Жерін: "Це все кіно)) реальні справи, коли будуть в залу суду виводити під конвоєм і в каталашку, тоді повірю!!!".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Юрій Луценко оприлюднив свою анкету чесноти, в якій говориться, що він достовірно задекларував своє майно.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?