В ОБСЄ зробили нову гучну заяву по Донбасу
Категорія
Україна
Дата публікації

В ОБСЄ зробили нову гучну заяву по Донбасу

В ОБСЄ зробили нову гучну заяву по Донбасу
Джерело:  ua.interfax.com.ua

За підсумками  засідання тристоронньої контактної групи, яке пройшло 27 липня, спецпредставник ОБСЄ Мартін Сайдік закликав сторони конфлікту на Донбасі врегулювати ситуацію до кінця 2017 року.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Інтерфакс-Україна.


За словами спецпредставника ОБСЄ, до кінця року необхідно виконати Мінські домовленості. "Ми повинні постаратися здійснити ці угоди ще в цьому році, - сказав Сайдік. - Від нас очікують результатів восени. Ми вже продовжували дії Мінських угод в кінці минулого року. Тому ми повинні прагнути здійснити угоди в цьому році".


Згідно з інформацією БЕЛТА, засідання тристоронньої групи пройдуть 3 і 26 серпня. "Наступні раунди переговорів ... пройдуть в Мінську 3 і 26 серпня", - наводить видання слова Сайдіка.


Як повідомляв ONLINE.UA, журналіст Віталій Портников вважає, що  президент РФ Володимир Путін розуміє слово "перемир'я" як отримання можливості для подальшої дестабілізації.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?