Шнур назло фанатам Путіна виклав фото з українським футболістом
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Шнур назло фанатам Путіна виклав фото з українським футболістом

Шнур назло фанатам Путіна виклав фото з українським футболістом
Джерело:  online.ua

Російський  музикант і фронтмен групи "Ленінград" Сергій Шнуров, який раніше виступав в окупованому РФ Криму, оприлюднив фотографію з українським футболістом Анатолієм Тимощуком.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram музиканта.


У підписі до фотографії Шнуров акцентував увагу шанувальників президента РФ Володимира Путіна на те, що Анатолій Тимощук, - саме український футболіст.


"Щось вивихнулося або збожеволіло. Скрізь політика. Хто? Де? З ким? Що? Коли? Ну, ясно все. Що їм ясно, я не знаю. Швидше за все ВСЕ. Ось фотографія. На ній я і Анатолій Тимощук, з яким я приятелюю ще з часів його блискучої гри в "Зеніті". він гравець збірної України. Так, Карл, України! І форма у нього відповідних кольорів. О, жах! І гімн України він перед матчем співає. Все, як годиться", - підписав фотографію Шнуров.


Крім іншого, він також запропонував фанатам робити висновки. "Ми зустрілися цієї весни в Алма-Ати. Непідробно були раді один одному і проговорили про те, про се години три. Ось така х***я. Ну, а вам пора робити висновки і ділитися своїми думками", - написав музикант.




Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Сергій Шнуров показав своє дитяче фото.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?