Із водіїв у "міністри": очевидець змалював будні на територіях бойовиків ЛНР
Категорія
Україна
Дата публікації

Із водіїв у "міністри": очевидець змалював будні на територіях бойовиків ЛНР

Із водіїв у "міністри": очевидець змалював будні на територіях бойовиків ЛНР
Джерело:  online.ua

Житель окупованого бойовиками Луганська розповів про будні на території, підконтрольній бойовикам; одним з найяскравіших його вражень стали нові "міністри" самопроголошених "республік".
Про це йдеться в його блокадному щоденнику за 2014 рік, який є в розпорядженні ONLINE.UA.
"1 вересня. Сумне свято. Дітей до школи не ведуть, та й шкіл ЛНРівці відкрили всього дві на район. Наповнюваність - 3-4 людини в класі. Страшно відпускати туди дитину, адже безпеку ніхто не гарантує, та й навчання сумнівне: підручників немає, уроки по 30 хвилин, заняття - 3 години на день. 20 учнів, які прийшли в нашу школу, вітав "міністр" транспорту, колишній воділа з автобази", - розповів очевидець.
"Весь час підтираючи соплі рукою під носом, розповідав про свій крутий кар'єрний злет по службових сходах. Брєд", - додав він.
За його словами, в школах не вистачає вчителів, оскільки багато хто виїхав з окупованих територій, харчування учнів також під питанням.
"Вчителі порозбігались-пороз'їхались, понабирали незрозуміло кого. Харчування дітей, проїзд в школу - питання відкрите. Загалом, чергова фікція від ЛНР. Лише одна "Газета XXI століття" сурмить про щоденні "перемоги ополченців над українськими карателями" і "якісне поліпшення життя луганчан і гостей столиці ЛНР", - написав автор блокадного щоденника.


Більше  читайте на ONLINE.UA: Мы звали российских наемников "будущим грузом 200": блокадный дневник жителя Луганска.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?