Крістен Стюарт уперше зробила публічне зізнання своїй дівчині
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Крістен Стюарт уперше зробила публічне зізнання своїй дівчині

Крістен Стюарт уперше зробила публічне зізнання своїй дівчині
Джерело:  online.ua

Зірка саги "Сутінки" Крістен Стюарт

вперше розповіла про свої почуття до дівчини. Актриса публічно зізналася в коханні кінопродюсеру Алісії Каргайл.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ELLE.


26-річна актриса часто потрапляє на сторінки таблоїдів в компанії дівчат. Однак сама Крістен не любить говорити про своє особисте життя.


Нещодавно Стюарт стала головною героїнею свіжого номеру англійської версії журналу ELLE, де вперше відверто поділилася пікантними подробицями свого приватного життя.


Актриса зізналася в коханні до своєї подруги і колишньої асистентки Алісії Каргайл.


"Зараз я дуже сильно люблю свою подругу. Ми кілька разів розлучалися, але потім знову поверталися одне до одного, і зараз сталося точно так же. Нарешті я знову можу відчувати", - зізналася зірка.


Крістен розповіла, що після зустрічі зі своєю дівчиною повністю змінила погляд на публічний статус відносин.


"Коли я зустрічалася з хлопцями, я намагалася приховувати все, що роблю, тому що мені весь час здавалося, що мої дуже особисті емоції, почуття негайно перетворюють на якусь банальність. Нас начебто перетворювали на персонажів якихось безглуздих коміксів. Але все змінилося, коли я почала зустрічатися з дівчатами", - зазначила актриса.


До слова, Крістен Стюарт і Алісія Каргайл почали зустрічатися в березні 2015, але про роман ніхто не знав до квітня. А навесні цього року Крістен зустрічалася з французькою співачкою Соко, правда, зовсім недовго. Тепер актриса знову повернулася до своєї колишньої.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше

голлівудська актриса Ембер Херд, яка зі скандалом розлучилася із зірковим чоловіком Джонні Деппом, була помічена в компанії своєї колишньої дівчини - художниці Тасі Ван Рі

.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?