Путін незвично відреагував на скандальну форму олімпійців Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін незвично відреагував на скандальну форму олімпійців Росії

Путін незвично відреагував на скандальну форму олімпійців Росії
Джерело:  Комерсант

Президент Росії Володимир Путін

незвично відреагував на форму російських олімпійців, в якій вони представлятимуть країну на Олімпійських іграх в Ріо-де-Жанейро.


Про б це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Комерсант.


Журналіст видання розповів, що форма спортсменів справила на Путіна дуже сильне враження: в перші секунди він втратив мову, а потім сказав: "Ви так красиво виглядаєте! Наче на бал зібралися...".


Водночас глава групи компаній Bosco Михайло Куснирович, чия компанія і придумала дизайн форми російських олімпійців, розповів, що це "загальносвітова тенденція спорту часів авангарду".


"Це класична спортивна парадна форма, з кантом і "метеликом". Це ж елемент спортивного шику і загальносвітова тенденція спорту часів авангарду: крайня елегантність! Спортивні рефері досі в такій виходять на змагання...", - сказав він.


Куснирович прокоментував порівняння форми з героями з фільму "Золоте теля" за однойменним романом письменників Ільфа і Петрова.


"Можливо... І це було те, у чому радянська людина мріяла прибути до Бразилії... А ви говорите швейцари... Та ви бачили, як вона на спортсменах сидить?", - зазначив глава Bosco.


Нагадаємо,

користувачі соцмереж висміяли нову форму російських олімпійців

, зазначивши, що в ній вони схожі на швейцарів або героїв фільму "Золоте теля".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?