Зоряний друг Повалій розповів про її переживання через цькування в Україні
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Зоряний друг Повалій розповів про її переживання через цькування в Україні

Зоряний друг Повалій розповів про її переживання через цькування в Україні
Джерело:  online.ua

Народний артист України Павло Зібров

, який ще є і близьким другом Таїсії Повалій, вирішив заступитися за свою зоряну подругу. Співак розповів про переживання артистки через те, що її критикують на Батьківщині.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на

"Комсомольскую правду в Украине"

.


"Звичайно, зараз вона опинилася в дуже непростій ситуації через своє депутатство від Партії регіонів. Хоча я знаю, що це рішення їй далося нелегко: ТАМ (показує пальцем вгору, - прим.ред.) так поставили питання, що вона відмовилися не могла. Ось і страждає донині", - розповів Зібров в інтерв'ю для українського видання.


Артист зазначив, що на нервах співачка схудла на 12 кілограмів.


"Бачилися ми півтора місяці тому на мій день народження. Тая схудла кілограмів на 12, але виглядає дивовижно!", - зазначив він.


Також Зібров розповів, що Повалій змушена виступати з концертами в Росії.


"Таїсія з Ігорем страшно переживають через ситуацію, що склалася, але ж треба якось жити, колектив годувати. Костюми, фонограми - все це тисячі і тисячі доларів. Якщо у нас 2-3 тисячі доларів пісня стоїть, то в Росії - 5-10. Це вимагає грошей, а де їх брати, якщо тут не дають працювати? Вона і не наривається. Тихенько працює в Москві, від касових концертів відмовляється - тільки закриті вечірки по 100-200 чоловік, весілля, дні народження...", - зазначив він.


Нагадаємо, Таїсія Повалій все частіше з'являється на території РФ.

У квітні цього року співачка удостоїлася нагороди "Шансон року", яку їй вручили в Кремлі

.


Пізніше

артистка виступила в рамках російського телевізійного фестивалю "Пісня року" в Америці

.


Також як повідомлялось на ONLINE.UA,

Львівська обласна рада заборонила проводити в регіоні концерти українських та зарубіжних артистів, які гастролювали по Росії, Криму і самопроголошеним республікам на сході України, в число яких увійшла і Таїсія Повалій

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?