Скандал: ЗМІ дізналися, як український журналіст шпигував на пропагандистів Путіна
Категорія
Україна
Дата публікації

Скандал: ЗМІ дізналися, як український журналіст шпигував на пропагандистів Путіна

Скандал: ЗМІ дізналися, як український журналіст шпигував на пропагандистів Путіна
Джерело:  Depo

Українські хакери зламали пошту власника російського пропагандистського каналу LifeNews Арама Габрелянова і викрили мелітопольського журналіста Сергія Мнацаканова в роботі на російських пропагандистів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Depo.ua
Журналіст спілкувався поштою з керівником LifeNews Арамом Габреляновим і просив у нього гонорар за здачу позицій ЗСУ. Лист, знайдений на пошті Габрелянова, датований травнем 2014 року. За зйомки пересування техніки ЗСУ журналіст попросив 15 тисяч рублів.
"Я спеціально для зйомки виїхав в район, звідки прийшов мені сигнал про пересування, і зняв, як прибув і почав розвантаження на станції Федорівка Мелітопольського району Запорізької області військовий ешелон з різним озброєнням та особовим складом", - написав Мнацаканов.
Судячи з наступного короткого повідомлення Мнацаканова трьома днями пізніше, шеф LifeNews вирішив питання з виплатою гонорару.
Лист Мнацаканова разом із сотнями інших було викладено в загальний доступ хакерами з групи "Анонімний інтернаціонал", яка і зламала пошту відомого російського пропагандиста.


Раніше в мережі з'явилися результати злому десятків поштових скриньок ключових фігур, які координують дії бойовиків, російських найманців і військовослужбовців РФ на Донбасі і в Сирії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?