Путін ухвалив кадрове рішення щодо посла в Україні
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін ухвалив кадрове рішення щодо посла в Україні

Путін ухвалив кадрове рішення щодо посла в Україні
Джерело:  Meduza

Президент Росії Володимир Путін

 підписав указ про звільнення з посади надзвичайного і повноважного посла РФ в Україні Михайла Зурабова.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Медузу.


Михайло Зурабов в 1998-1999 роках був радником президента Росії Бориса Єльцина. 13 травня 2008 року був знову призначений радником президента РФ Дмитра Медведєва.


З березня 2004 року по вересень 2007 року Зурабов обіймав пост міністра охорони здоров'я і соціального розвитку РФ. Послом в Україну він був призначений в серпні 2009 року, але до виконання обов'язків приступив лише в січні 2010 року. З лютого по червень 2014 року на тлі кризи в Україні Зурабов був відкликаний до Москви для консультацій.


27 липня Путін провів ряд кадрових перестановок. Зокрема, були змінені губернатори Ярославської і Калінінградської областей, а також губернатор Севастополя. Новий глава з'явився у Федеральної митної служби. Крім того, відбулася зміна повпредів президента в Північно-Кавказькому і Сибірському федеральних округах. Кримський федеральний округ був скасований.


Раніше повідомлялося, що президент Росії

Володимир Путін незвично відреагував на форму російських олімпійців, в якій вони будуть представляти країну на Олімпійських іграх в Ріо-де-Жанейро

.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?