Соратника утікача Онищенка привезли до суду на "швидкій": з'явилося фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Соратника утікача Онищенка привезли до суду на "швидкій": з'явилося фото

Соратника утікача Онищенка привезли до суду на "швидкій": з'явилося фото

Соратник депутата-утікача від "Волі народу" Олександра Онищенка і ще один фігурант "газової справи" Валерій Постний прибув до Апеляційного суду Києва на швидкій допомозі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Українську правду.
"Я сам приїхав до суду, щоб розповісти про своє самопочуття і що зі мною відбувалося... Мені не давали можливості лікуватися, не давали мої ліки", - розповів Постний.
За словами його адвоката Ігоря Федоренка, Постний переніс операцію на хребті, замість деяких хребців у нього тепер металеві конструкції.
"Це дуже складна конструкція, яка вимагає ліків і певного режиму. Після затримання представниками НАБУ його лікування зірвано", - сказав захисник.
Судове засідання зі збільшення застави Пісному до 1 млрд 600 мільйонів гривень мало розпочатися о 13:45, проте до цих пір не почалося - Постний лежить у швидкій допомозі біля будівлі суду.
Як відомо, слідство називає Постного одним з ключових фігурантів справи Онищенка - згідно з матеріалами, керівниками злочинної організації були Онищенко, його мати і Постний.
18 червня Солом'янський райсуд призначив Постному заставу в розмірі 1,5 млн гривень. Правоохоронці вимагають збільшити його до 1,6 млрд, вказуючи, що навіть рядовим членам організації заставу встановили в розмірі 50-200 млн.
Як повідомляв ONLINE.UA, один з підозрюваних у справі про розкрадання в ході газових аукціонів, головним фігурантом якої є і Онищенко, пішов на угоду зі слідством і дав гучні свідчення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?