Екс-ватажок ДНР шокував числом росіян, що воювали з Україною
Категорія
Україна
Дата публікації

Екс-ватажок ДНР шокував числом росіян, що воювали з Україною

Екс-ватажок ДНР шокував числом росіян, що воювали з Україною
Джерело:  online.ua

Колишній "голова Ради міністрів" так званої ДНР Олександр Бородай

в своєму листі російському священикові назвав сенсаційну кількість росіян, які за два роки брали участь у бойових діях на Донбасі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на

сайт центру «Миротворець»

.


Згідно документа, який опинився в розпорядженні волонтерів «Миротворця», за два роки близько 50 тисяч росіян брали участь в розв'язаній Росією війні на Донбасі.


Відзначається, що документ був знайдений «в поштовій скриньці російської терористки О. Кулигіної, цей лист за підписом О. Бородая, адресований голові синодального відділу з церковної благодійності та соціального служіння РПЦ Пантелеймону, Єпископу Орехово-Зуєвському».


У своєму листі Бородай називає війну на Донбасі громадянською, говорить про державний переворот в Україні та «захист мирного російськомовного населення».


«Нас в цьому випадку цікавить кількісна оцінка військової складової гібридної агресії Росії по відношенню до України - 50 тисяч озброєних людей за два роки, які приїхали до нас вбивати, грабувати, нищити наше прагнення до незалежності і свободи, нашу національну культуру», - відзначають в «Миротворці».


«І це без урахування кадрових військовослужбовців ЗС РФ, яких переодягають в лахміття бойовиків і терористів в Ростовській області на базах підготовки», - сказано в повідомленні сайту «Миротворець».





Як повідомляв ONLINE.UA,

колишній "голова Ради міністрів" так званої ДНР Олександр Бородай проговорився, що підтримував зв'язок з помічником президента Росії Володимира Путіна Владиславом Сурковим під час захоплення територій українського Донбасу

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?