Усе для пенсіонерів: очевидець розповів, як бойовики ЛНР дурять людей
Категорія
Україна
Дата публікації

Усе для пенсіонерів: очевидець розповів, як бойовики ЛНР дурять людей

Усе для пенсіонерів: очевидець розповів, як бойовики ЛНР дурять людей
Джерело:  online.ua

Житель окупованого Луганська

розповів, як бойовики так званої ЛНР обманюють людей, обіцяючи пенсіонерам виплату матеріальної компенсації "за незручності, пов'язані з бойовими діями".


Про це йдеться в його блокадному щоденнику за 2014 рік, який є в розпорядженні ONLINE.UA.


"Чергова фікція від козячої республіки: старша по будинку складає списки пенсіонерів та інвалідів для видачі матеріальної компенсації "за незручності, пов'язані з бойовими діями" в розмірі 900 гривень. Спочатку списки будуть передаватися в обладміністрацію ЛНР, звідти - в пенсійний фонд, там уточнюватися, а потім через пошту буде видаватися відповідна компенсація", - розповів луганчанин.


Він звернув увагу, що виплату компенсацій бойовики, які практично зараховують себе до Росії, обіцяють виплачувати в гривнях.


"Питання 1. Як це буде відбуватися за відсутності електроенергії? Питання 2. Якщо ЛНР зараховує себе до вільної "республіки", що майже входить до складу РФ - то чому компенсація в гривнях?, - зазначив мешканець Луганська.


Він також зазначив, що виплати обіцяють тільки пенсіонерам та інвалідам, а іншим жителям окупованого міста компенсації не належать.


"І питання 3. А дітям і іншим жителям Луганщини не призначена компенсація "за незручності"? Їм тут що, всіх зручніше? Знову йде розрахунок на пенсіонерів? Адже діти не підуть на черговий "референдум" і не будуть там голосувати "правильно", навіщо їм щось давати? Та й люди середнього віку теж в цьому плані ненадійні. А ось пенсіонерів-ватників необхідно "підмазати", адже це електорат ЛНР", - підкреслив очевидець.


Більше  читайте на ONLINE.UA: Мы звали российских наемников "будущим грузом 200": блокадный дневник жителя Луганска.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?