Буде зачистка: Чубаров прокоментував гучне рішення Путіна
Категорія
Україна
Дата публікації

Буде зачистка: Чубаров прокоментував гучне рішення Путіна

Буде зачистка: Чубаров прокоментував гучне рішення Путіна

Народний депутат і голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров, коментуючи рішення президента Росії Володимира Путіна про включення так званого "Кримського федерального округу" до складу Південного федерального округу, заявив, що керівництво РФ готує окупований півострів до «зачистки» під стандарти «русского міра».
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Чубарова.
«Скасування з сьогоднішнього дня Кримського Федерального округу і віднесення «Республіки Крим та міста Севастополя» до складу Південного Федерального округу свідчить про те, що вище політичне керівництво Росії підготувало окупованому Криму долю інших, власне російських, територій, які виступають в якості об'єктів для насадження єдиної уніфікованої державної політики, при реалізації якої етнічне або історичне розмаїття, культурні чи мовні особливості слугуватимуть прикриттям лише до моменту повної зачистки цієї території до стандартів «русского міра», - написав він.
«А вже які стандарти «русского міра» і де завершуються його межі в уявленні Путіна, вже ні у кого немає ілюзій... Росію чекають смутні часи...», - додав Чубаров.
Раніше повідомлялося, що Володимир Путін підписав указ про звільнення з посади надзвичайного і повноважного посла РФ в Україні Михайла Зурабова. Як повідомили в міністерстві закордонних справ РФ,  тимчасовим повіреним у справах Росії в Україні призначено Сергія Торопова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?