За що Захарченко ненавидить Донбас: блогера шокували зарплати в Донецьку
Категорія
Україна
Дата публікації

За що Захарченко ненавидить Донбас: блогера шокували зарплати в Донецьку

За що Захарченко ненавидить Донбас: блогера шокували зарплати в Донецьку
Джерело:  online.ua

Український блогер і журналіст Денис Казанський

бурхливо прокоментував новину про те, що бойовики так званої ДНР платять мізерні зарплати жителям Донецька.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Дениса Казанського.


Раніше стало відомо, що працівникам Донецької залізниці, які працюють на так звану ДНР, бойовики платять 2700 російських рублів на місяць, що становить близько 900 грн в еквіваленті. Також повідомлялося, що це середня зарплата в окупованому регіоні.


«Працівникам Донецької залізниці, які працюють на ДНР, бойовики Захарченка платять 2700 рублів на місяць. Це близько 900 грн. І це середня зарплата. Тобто у когось і менше є», - написав Казанський.


«За що Захарченко так ненавидить жителів Донбасу? Може бути, він син поліцая? Може бути, він таємний бандерівець, який замаскувався під патріота "народної республіки" і прийшов до влади за допомогою хитрого плану?», - коментує блогер.


«Значить, правду тоді говорили про правосеків, які їдуть до Донецька на автобусах, щоб поставити Донбас на коліна і перетворити його населення на рабів. Все-таки доїхали вони і змусили всіх працювати за 900 грн», - міркує Казанський.


Як повідомляв ONLINE.UA,

раніше в мережі висміяли ватажка так званої ДНР Олександра Захарченка, який розмовляв з працівниками залізничної галузі з відклеєним пластиром на лобі

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?