Який сором: фото затриманого в Харкові хабарника несподівано підірвали мережу
Категорія
Україна
Дата публікації

Який сором: фото затриманого в Харкові хабарника несподівано підірвали мережу

Який сором: фото затриманого в Харкові хабарника несподівано підірвали мережу
Джерело:  online.ua

У мережі активно іронізують над фотографіями затримання співробітника сервісного центру Міністерства внутрішніх справ в Харківській області, підозрюваного у хабарництві, при цьому питання у користувачів соцмереж виникли не до хабарника, а до співробітників  Служби безпеки України.


Про це повідомляє ONLINE.UA.


«Ви бачили цей сором? Ні, не так. ВИ БАЧИЛИ ЦЕЙ СОРОМ? На Харківщині СБУ затримала на хабарі працівника сервісного центру МВС. Ні, щодо працівника МВС питань немає, там все зрозуміло. Питання є до Служби безпеки!», - пишуть на сторінці в Facebook «Телебачення Торонто».


«Де зник співробітник СБУ, який на всіх затриманнях корупціонерів рівно розкладає купюри згідно валюти і номіналу? Що це за шум на фото? Невже сам попався на хабарі і його нікому замінити? Може, просто не витримав щоденного навантаження на психіку і зник?», - іронізують в соцмережі.


«Потрібно негайно перевірити теорію шести рукостискань і повернути людину на робоче місце! Хто ж буде рівненько розкладати купюри? Син Порошенка? Максимальний репост!», - жартують на сторінці в Facebook «Телебачення Торонто».



Відзначимо, що фотографії були зроблені під час затримання співробітниками Служби безпеки України оператора одного з територіальних центрів з надання сервісних послуг МВС України в Харківській області, якого підозрюють у хабарництві.



При цьому іронічна публікація викликала ряд емоційних коментарів в соцмережі.


«Друзі, це капець, максимальний сбу! Без чувака, який розкладає рівненько купюри, - це не СБУ, а просто клуб за інтересами, терміново потрібно його знайти і повернути на роботу!», - пише блогер Іван Оберемко.


«Того чувака, який акуратно розкладав бабки на підлозі, теж заарештували за крадіжки», - припускають в Facebook.


«Він зайнятий був сьогодні - у податківця фунти стерлінгів і мільйони гривень розкладав», - пишуть у коментарях.


«У перфекціоніста в СБУ здали нерви, через те що безсистемно покладено проклятий паркет!)», - жартують користувачі соцмереж.


«Це просто засівали кабінет», - пишуть у коментарях.


Як повідомляв ONLINE.UA,  раніше в мережі висміяли указ президента РФ Володимира Путіна про включення анексованого Криму до складу Південного федерального округу Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?