У Вінниці обстріляли офіс однієї з українських партій: опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

У Вінниці обстріляли офіс однієї з українських партій: опубліковані фото

У Вінниці обстріляли офіс однієї з українських партій: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

У ніч на 28 липня близько 00:30 невідомі обстріляли офіс обласного відділення  партії «Всеукраїнське об'єднання "Свобода"  в Вінниці.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу партії ВО «Свобода».


У повідомленні наголошується, що співробітники офісу партії, які прийшли вранці, виявили сліди від двох куль в ролети і вікні будівлі.


На місці для з'ясування обставин події працює слідчо-оперативна група.


Також підкреслюється, що на місці поліцією були знайдені дві кулі і гільзи.



"Коли співробітники офісу прибули на робоче місце, то помітили отвори в ролеті і вікні. Вони викликали відразу наряд поліції», - цитує прес-служба ВО «Свобода» голову Вінницької обласної організації партії Олексія Фурмана.


«Це не вперше проти офісу нашого обласного центру вчиняють хуліганські дії. 5 листопада минулого року також стріляли по нашому партійного офісу, і зловмисників до сих пір не знайшли ", - додав Фурман.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в мережі з'явилося відео, як члени ВО "Свобода" на чолі з колишнім нардепом Ігорем Мірошниченком влаштували погром на презентації книги академіка НАН України, історика Петра Толочка "Звідки пішла руська земля".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?