Указ Путіна по Криму: Джемілєв запропонував радикальну відповідь
Категорія
Україна
Дата публікації

Указ Путіна по Криму: Джемілєв запропонував радикальну відповідь

Указ Путіна по Криму: Джемілєв запропонував радикальну відповідь

Народний депутат і лідер кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв закликає керівництво України звернутися до Заходу з ініціативою ввести санкції проти  Південного федерального округу Росії, до складу якого президент РФ Володимир Путін включив окупований Крим.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  УНІАН.
«Я думаю, що нам потрібно звернутися до всіх міжнародних організацій, зокрема Європейського Союзу, до всіх країн, які наклали санкції на окупований Крим, з тим, що тепер ці санкції повинні бути поширені на весь той округ, куди буде входити окупований півострів» , - сказав Джемілєв під час виступу на відкритті фотовиставки «Зниклі без вісти і загиблі за період окупації Криму Російською Федерацією».
За його словами, Путін включив анексований Крим до складу Південного федерального округу Росії, щоб півострів опинився поза дією санкцій.
«Тут завдання цілком зрозуміле, чому це робиться. Оскільки існують міжнародні санкції на окупований Крим, то Путін своїм розумом вирішив, що якщо ми приєднаємо Крим до іншого регіону, то він опиниться поза санкціями», - додав лідер кримськотатарського народу.
Раніше повідомлялося, що  глава Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров заявив, що керівництво РФ готує окупований Крим до "зачистки" під стандарти "руського миру".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?