Портрет української поп-діви стане модним принтом: опубліковано фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Портрет української поп-діви стане модним принтом: опубліковано фото

Портрет української поп-діви стане модним принтом: опубліковано фото
Джерело:  online.ua

Сучасний київський художник Андрій Нісинець створив незвичайний портрет поп-зірки української естради Ірини Білик, який вона вирішила відтворити в одязі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook співачки.
Артистка надихнула молодого художника на створення незвичайного полотна.
Завдяки авторській техніці Андрія картина вийшла яскравою і незвичайною. Насичені тони в полотні передають особливості краси української співачки.
"Якщо я в будь-що і вірю, так тільки в музику неймовірноїІрини Білик. Її культура, якщо вдуматися, грунтується зовсім не на цікавості, а на любові до досконалості. Її музика - це пізнання досконалості! Люди культури - справжні апостоли рівності. Для мене творчість Ірини Білик - це неупереджена спроба пізнати і передати все краще, що є в світі фарб. Її пісні не помруть ніколи! Вони співаються серцем! Її музика грає завжди в моїх навушниках, коли я творю", - сказав художник.


Витвір художника настільки сподобався Білик, що вона вирішила випустити футболки з принтом свого портрета.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Ірина Білик вперще показала громадськості свого маленького сина, якого народила від московського режисера і стиліста Аслана Ахмадова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?