Росія переходить до тоталітарного режиму: політолог з РФ назвав ознаку
Категорія
Світ
Дата публікації

Росія переходить до тоталітарного режиму: політолог з РФ назвав ознаку

Росія переходить до тоталітарного режиму: політолог з РФ назвав ознаку
Джерело:  online.ua

Російський політолог Андрій Піонтковський назвав впровадження ведення законодавчої бази для пресингу суспільства, яку називають "пакет Ярової" ознакою переходу до тоталітарного режиму.
Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
За словами Піонтковського, процес переходу від м'якої авторитарної моделі до тоталітарного і жорсткого режиму триває протягом 17 років правління президента РФ Володимира Путіна.
"Пакет Ярової" - це дорога в 1937 рік. Там і відповідальність з 14 років, відповідальність за "сприяння екстремізму", розширення прав силовиків: стріляти в натовп, обшукувати людей тощо. Символічно, що проти мене порушено справу також і за доносом Ярової. До речі, ми з нею колишні однопартійці. На початку нульових ми були в партії "Яблуко". Вона керувала Камчатським відділенням "Яблука". Пам'ятаю, коли я в рамках проекту Ходорковського "Відкрита Росія" їздив туди, спілкувався з нею, вона на мене хороше враження справила", - розповів політолог.
Повний текст інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: "Россия на пути в 37-й год, а между ФСБ и Путиным идет борьба — Андрей Пионтковский".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?