Геращенко зробив гучну заяву про закон Савченко
Категорія
Політика
Дата публікації

Геращенко зробив гучну заяву про закон Савченко

Геращенко зробив гучну заяву про закон Савченко
Джерело:  online.ua

Народний депутат Антон Геращенко заявив, що у вересні, коли відкриється нова сесія Верховної Ради, депутати можуть внести "закон Савченко" на розгляд парламенту щодо його скасування.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 112.ua.
За його словами, через цей закон на волю виходять, зокрема, і ті, хто завдав істотної шкоди Україні або суспільству.
"Я людина самокритична і шкодую, що голосував за "закон Савченко". Коли цей закон представлявся патріотично, прикриваючись ім'ям Надії, то голосували за нього, сподіваючись на якісь кращі моменти. Це закінчилося тим, що, наприклад, Шахов (підозрюваний в організації афери "Еліта-Центр" Олександр Волконський (Шахова) - ред.) відсидів у СІЗО 6 або 7 років. Йому тепер за "законом Савченко" фактично це зараховується за 12 років. Його випустили під домашній арешт, він втік і суд тепер далі не може тривати, не може бути винесено вирок", - сказав Геращенко.
Він розраховує, що у вересні Верховна Рада дозволить обговорити скасування закону.
"Цей закон сьогодні шкідливий, я думаю, що у вересні буде ставитися питання про його скасування", - зазначив нардеп.
Раніше повідомлялося, що міністр внутрішніх справ Арсен Аваков і міністр юстиції Павло Петренко подали Верховній Раді пропозицію щодо зміни "закону Савченко" в частині його поширення на рецидивістів і засуджених за тяжкі злочини.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?