П'яна ДТП зі стріляниною в Києві: з'явилися гучні подробиці і нове відео
Категорія
Україна
Дата публікації

П'яна ДТП зі стріляниною в Києві: з'явилися гучні подробиці і нове відео

П'яна ДТП зі стріляниною в Києві: з'явилися гучні подробиці і нове відео

Винуватцем серйозної ДТП у Києві, який влаштував стрілянину і перегони з поліцією, виявився депутат Макарівської районної ради Матвій Євсеєнко.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook волонтера Романа Синіцина.
"Знайомтеся. Це Матвій. Сьогодні вночі напився і побився з таксистами. Стріляв з пістолета. По приїзду патрульної поліції почав тікати на автомобілі Toyota Prado AI3000EE, поліція почала здійснювати погоню.
Варто зауважити, що копи не застосовували табельні Форти під час погоні. Могли стріляти по колесах, тому що пройшла інформація про п'яного озброєного водія, але не стали. Мабуть, приклад Олійника навчив.
На розвороті Матвій виїхав на зустрічну смугу і на величезній швидкості влупив Волгу. Сім'я, яка їхала в Волзі (подружжя) з важкими травмами в реанімації", - написав він.
Волонтер повідомив, що п'яним водієм виявився депутат Макарівської районної ради.
"Матвій - депутат Макарівської районної ради. Євсеєнко Матвій Ігорович 27.03.1989 р.н.", - зазначив Синіцин.




"Будемо стежити за долею Матвія в суді. Дуже великі підозри, що вийде сухим з води", - додав він.


Раніше повідомлялося, що в Київській області на території Броварського району в селищі Скибин в результаті дорожньо-транспортної пригоди загинули три людини, ще двоє отримали травми.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?