Пропагандисти Путіна зняли на Донбасі новий фейк: подробиці від розвідки
Категорія
Україна
Дата публікації

Пропагандисти Путіна зняли на Донбасі новий фейк: подробиці від розвідки

Пропагандисти Путіна зняли на Донбасі новий фейк: подробиці від розвідки

Пропагандисти президента Росії Володимира Путіна - "Центр інформаційного протиборства" Збройних сил РФ - продовжують фабрикувати пропаганду на окупованих територіях Донбасу, щоб звинуватити сили АТО в порушенні Мінських домовленостей і міжнародного права.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook ГУ розвідки Міноборони України.
"Центром інформаційного протиборства (Новочеркаськ) Центру територіальних військ (Новочеркаськ) Південного ПО (Ростов-на-Дону) ВС РФ продовжуються активні інформаційні заходи на тимчасово окупованих територіях сходу України для звинувачення сил АТО в порушенні Мінських домовленостей і міжнародного права", - йдеться в повідомленні.
Розвідники зафіксували 27 липня представників російських і проросійських ЗМІ на передових позиціях 7 окремої мотострілкової бригади (Дебальцеве) і 6 окремого механізованого полку (Стаханов) 2 АК (Луганськ) ВС РФ, які відзняли постановочне відео. На ньому інсценується потрапляння "під обстріл сил АТО" журналістів біля Дебальцевого.
У ГУР відзначають, що підготовлені відеоматеріали і коментарі плануються до розміщення на проросійських каналах телебачення та інформаційних сайтах мережі Інтернет.
Раніше повідомлялося, що в російських ЗМІ з'явився новий фейк, нібито Україна зірвала масштабні українсько-американські навчання "Сі Бриз-2016".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?