Глава МЗС Німеччини знову порадував Путіна своєю заявою
Категорія
Світ
Дата публікації

Глава МЗС Німеччини знову порадував Путіна своєю заявою

Глава МЗС Німеччини знову порадував Путіна своєю заявою

Глава Міністерства закордонних справ Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр не виключає можливості послаблення санкцій проти Росії, не дивлячись на те, що бойові дії на Донбасі не припиняються.
Про це він заявив в інтерв'ю виданню Passauer Neue Presse, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на українську редакцію "Німецької хвилі".
"Якщо ми досягнемо значних успіхів, то, на мій погляд, нічого не заважатиме тому, щоб поетапно послабити санкції", - сказав міністр.
Штайнмаєр наголосив, що Німеччина і Франція ведуть переговори з Росією і Україною в спробі добитися реалізації Мінських домовленостей. На його думку, максимум у вересні стане відомо, чи "діє щось".
Нагадаємо, раніше глава МЗС Німеччини заявляв, що в разі появи прогресу у врегулюванні конфлікту на Донбасі Євросоюз повинен почати поетапну відмову від економічних санкцій проти Росії, проте 1 липня Євросоюз продовжив санкції ще на півроку.
Як повідомляв ONLINE.UA, через примирливий підхід Штайнмайєра до агресії президента РФ Володимира Путіна з'явилося припущення про прийдешній розкол в Євросоюзі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?