У Дніпрі розігралася драма зі стріляниною по поліцейських: з'явилися фото
Категорія
Україна
Дата публікації

У Дніпрі розігралася драма зі стріляниною по поліцейських: з'явилися фото

Національна поліція України
У Дніпрі розігралася драма зі стріляниною по поліцейських: з'явилися фото

Увечері 28 липня в Дніпрі під час затримання зловмисника, підозрюваного в завданні тяжких тілесних ушкоджень, був поранений поліцейський.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області.
"Поранення Дніпровський поліцейський отримав 28 липня близько 17:30 під час затримання зловмисника, підозрюваного в завданні тяжких тілесних ушкоджень. 16 липня чоловік поранив в груди з цього ж пістолета свого 27-річного сусіда. Співробітники Жовтневого (Соборного) відділку поліції отримали інформацію, що підозрюваний у злочині може перебувати біля лікарні ім. Мечникова. Разом з напарником на службовому автомобілі міліціонер виїхав на затримання. Помітивши підозрюваного за кермом автомобіля, вони підійшли до нього та представились. Несподівано водій почав стріляти по поліцейських. Пізніше було встановлено, що нападник користувався переробленим пневматичним пістолетом типу Флобер з посиленою силою удару", - йдеться в повідомленні.
Відзначається, що одна з куль потрапила в поліцейського, що дозволило озброєному чоловікові сховатися. Однак завдяки впровадженому плану «Перехоплення» і оперативним діям колег постраждалого зловмисника вдалося затримати.
Куля потрапила правоохоронцю в ліву частину грудей. Йому було надано першу невідкладну допомогу, зараз його чекають дві операції в обласній лікарні ім. Мечникова.
Зброю вилучено у затриманого і направлено на експертизу. Зараз 35-річний підозрюваний перебуває в СІЗО. Він затриманий в порядку ст. 208 КПК. Найближчим часом йому буде обрано запобіжний захід. Крім відповідальності за ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження), йому загрожує кримінальна відповідальність за ч. 3 ст. 345 Кримінального кодексу України (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу), яка передбачає від 5 до 12 років позбавлення волі.
Раніше повідомлялося, що в Києві депутат Макарівської районної ради Матвій Євсеєнко влаштував стрілянину і погоню з поліцією, ставши винуватцем серйозної ДТП.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?