Нардеп-утікач Онищенко на питання про місце перебування процитував Лепса
Категорія
Україна
Дата публікації

Нардеп-утікач Онищенко на питання про місце перебування процитував Лепса

Нардеп-утікач Онищенко на питання про місце перебування процитував Лепса
Джерело:  Країна.ua

Нардеп від групи "Воля народу"Олександр Онищенко, який підозрюється в скоєнні злочинів за кількома статтями Кримінального кодексу України, переїхав до Лондона.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Страна.ua.
"Я уехал жить в Лондон!", - процитував Онищенко в телефонній розмові російського співака Георгія Лепса.
Як доказ зниклий нардеп за допомогою програми "Facetime" позував на тлі центрального універмагу Лондона Harrods. Також він вислав фото зі свого закордонного паспорта, де видно печатку паспортного контролю - від 4 липня, коли Онищенко приземлився в Австрії.



"Передавайте привіт цим базікам з Генпрокуратури, які говорять, що я в Росії! Заявляючи це, Назар Холодницький (глава спецантикорупційної прокуратури - ONLINE.UA) хоче зробити з мене ворога народу. 4-го липня я прилетів до Відня, а позавчора перебрався жити до Лондона. Тут я легалізувався. Оформив документи, отримав посвідку на проживання", - заявив Онищенко.
Також він зазначив, що в найближчі дні планує за допомогою адвокатів передати в Генеральну прокуратуру і Національне антикорупційне бюро інформацію про його офіційну адресу в Лондоні і нові номери телефонів. "Напишу, що всі слідчі дії вони можуть зі мною проводити тут, в Лондоні. Я подивився, як НАБУ викрадає людей і тисне на них, і вирішив діяти так. Нормального суду, я так зрозумів, в Україні не вийде", - сказав Онищенко.
Також він підтвердив інформацію про те, що продав близько 40 елітних коней німецькому коняреві Пулю Шокемеле. "Коні ж не винні", - сказав він.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Назар Холодницький заявлял, что Онищенко в Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?