Екс-ватажок ДНР зробив відверті заяви про "економіку" бойовиків: з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Екс-ватажок ДНР зробив відверті заяви про "економіку" бойовиків: з'явилося відео

Екс-ватажок ДНР зробив відверті заяви про "економіку" бойовиків: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Колишній "голова ради міністрів" так званої ДНР Олександр Бородай

визнав, що «республіки» на Донбасі існують за рахунок українських олігархів, при цьому Росії не потрібна продукція, вироблена на окупованих територіях сходу України.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео в YouTube, опубліковане на каналі російського ресурсу «Вільна Преса ВД».


Відповідаючи на питання, чи можна побудувати на Донбасі соціалізм, Бородай сказав: "Економіка на Донбасі, хочемо ми того чи не хочемо, вона капіталістична і вона іншою бути не може. Ніякого соціалізму там не було і не буде».


«А ті, хто намагається соціалістичні ідеї рухати де б то не було, включаючи Донбас, на мій погляд, є ідіотами. Причому на Донбасі це шкідливі ідіоти», - продовжив екс-ватажок бойовиків.


«Саме з носіями комуністичного та соціалістичного ідіотизму була пов'язана ідея друкувати гроші донбаські, наприклад. Яку доводилося регулярно припиняти. Ця ідея досі ще жива в головах деяких шахраїв і кретинів. Причому, перш за все вони шахраї. Тому що хочуть випустити папірці і поміняти на них гроші, які мають реальну цінність", - вважає Бородай.


Крім того, за його словами, ідея боротьби з олігархами в Донбасі є «шкідливою», адже завдяки їм сьогодні і існують так звані ДНР і ЛНР.


"Мені дуже подобається вічна боротьба з олігархами. Так, я не дуже люблю олігархів. Але що ви можете зробити проти реальності?», - заявив Бородай.


«На Донбасі існував і існує донині великий бізнес і велика промисловість. І продукція, яку вона виробляє, на фіг не потрібна на Донбасі. Вона і в Росії, чесно кажучи, не дуже потрібна. Тому що в РФ існує своя промисловість, така ж», - продовжив Бородай.


«Де цю продукцію можна продати? Вона вся експортна. Її можна продати тільки в капіталістичному світі. Як ви


це зробите без тих людей, які позначені в цьому світі як законні власники цих підприємств", - заявив екс-ватажок бойовиків.


Він також натякнув, що Росія може найближчим часом реалізувати український сценарій в Північному Казахстані.


Відповідаючи на питання, чи можуть повторитися в Казахстані події "російської весни", як було в Україні в 2014 році, і чи візьме в цьому участь Бородай, він сказав: «Ви розумієте, що мені доводиться на ряд питань відповідати досить дипломатично».


«Адже я представляю не тільки себе, але і організацію "Союз добровольців Донбасу". Організація, яку я очолюю - це мобілізаційний резерв російського народу. Хто знає, де росіянам потрібна допомога?», - туманно відповів екс-ватажок бойовиків так званої ДНР.



Як повідомляв ONLINE.UA,

колишній "голова Ради міністрів" так званої ДНР Олександр Бородай в своєму листі російському священикові назвав сенсаційну кількість росіян, які за два роки брали участь в бойових діях на Донбасі

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?