Іноземка здійснила страшний вчинок в Запоріжжі: опубліковано відео
Категорія
Події
Дата публікації

Іноземка здійснила страшний вчинок в Запоріжжі: опубліковано відео

Іноземка здійснила страшний вчинок в Запоріжжі: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося відео, на кадрах якого відображене самоспалення, влаштоване в Запоріжжі громадянкою Німеччини.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Національної поліції в Запоріжжі і відео в YouTube, розміщене на каналі gazeta zp ua.
У поліції зазначають, що правоохоронці встановили особу жінки, яка наклала на себе руки таким страшним чином.
Нею виявилася 36-річна громадянка Німеччини, яка приїхала в Україну тиждень тому. Відомо, що жінка зупинилася в запорізькому готелі "Інтурист".
У поліції також встановили, що ввечері 27 липня жінка вийшла на вулицю, спершу вона перебувала на літньому майданчику в кафе біля готелю, і її поведінка була цілком нормальною. Однак близько другої години ночі вона вирушила на автозаправку, де придбала 5 літрів бензину, зазначають правоохоронці.
Каністру для горючої рідини жінка принесла з собою. Через 40 хвилин вона облила себе бензином біля привокзального кіоску і підпалила, як встановили в поліції.
Відео, опубліковане в YouTube, містить запис відеореєстратора з автомобіля, який проїжджав повз місце трагедії.


Як повідомляв ONLINE.UA, в травні 2015 року в Камінь-Каширському районі Волинської області 61-річний чоловік облив себе пальним і підпалив, після чого помер від отриманих опіків у лікарні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?