У зоні АТО накрили "чорних каменярів": опубліковані фото і відео
Категорія
Україна
Дата публікації

У зоні АТО накрили "чорних каменярів": опубліковані фото і відео

У зоні АТО накрили "чорних каменярів": опубліковані фото і відео

Правоохоронні органи виявили незаконний видобуток будівельного природного каменю піщаника в Костянтинівському районі Донецької області, в зоні проведення антитерористичної операції.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Службу безпеки України.
Відзначається, що зловмисники добували камінь в промислових масштабах на кількох гектарах землі впродовж 2015-2016 років.
За попередніми висновками експертів, через незаконну розробку надр державі завдано збитків майже на 17 млн ​​грн. Значної шкоди також завдано екології регіону.
Під час операції співробітники СБУ затримали бригаду з семи чоловік і вилучили спецтехніку вартістю майже $90 тис. Правоохоронці встановили організаторів нелегального бізнесу, тривають оперативно-слідчі дії для їх затримання.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Житомирській області бандити влаштували перестрілку з жителями села Обище, Олевського району, в боротьбі за розробки нелегальних бурштинових копалень.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?