Бойовик Стрєлков знову сподівається повоювати: оприлюднене листування
Категорія
Україна
Дата публікації

Бойовик Стрєлков знову сподівається повоювати: оприлюднене листування

Бойовик Стрєлков знову сподівається повоювати: оприлюднене листування
Джерело:  online.ua

У мережі опубліковано листування колишнього ватажка так званої ДНР, російського диверсанта Ігоря Стрєлкова-Гіркіна з проросійським бойовиком Антоном Раєвським, з якого випливає, що російський диверсант не проти знову взяти участь в бойових діях.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter «Рогозін-на-орбіті».
«Надія Росіюшки Гіркін ще сподівається вступити на Донбас на білому коні. Листування з нацистом Раєвським», - сказано в коментарі під відповідними скріншотами.
«Я під мікроскопом з боку моїх колишніх колег. Варто спробувати створити щось подібне - і мене відразу звинуватять у створенні НВФ», - пише Стрєлков-Гіркін у відповідь на репліку Раєвського про те, що в разі створення Стрєлковим-Гіркіним «взводу монархістів», він буде першим, хто піде до нього служити.
«І якщо мене можуть побоюватися ще посадити, то інших - легко», - продовжує Стрєлков-Гіркін. «Мене і так звинувачують в «Гапонівщині». Не хочу навіть побічно давати підстави для подібних звинувачень. Поки - лише легальна публічна діяльність. Час для війни ще прийде - не варто бігти попереду паровоза», - пише Гіркін.








«Його ще не грохнули?», - дивуються в коментарях.


«Все одно приберуть, рано чи пізно, за будь-яких розкладів. Занадто багато знає», - вважають користувачі Twitter.




Як повідомляв ONLINE.UA, відомий донецький журналіст і блогер Денис Казанський заявив, що президент Росії Володимир Путін

зробив помилку, вирішивши, що бойовик Ігор Стрєлков зможе створити армію так званої "Новоросії" з жителів Донбасу

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?