Удома все погано: соцмережі обурило відео з бойовиком ДНР з Росії
Категорія
Україна
Дата публікації

Удома все погано: соцмережі обурило відео з бойовиком ДНР з Росії

Удома все погано: соцмережі обурило відео з бойовиком ДНР з Росії
Джерело:  online.ua

Користувачі соцмереж обурені відео, де бойовик з Росії, що воює за так звану ДНР, розповідає про причини, за якими він приїхав на Донбас вбивати українців.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook сторінки Begemot.
«Залізна логіка русского міра. У мене вдома все хе...ово, тому я приїхав "самореалізовуватися" в чужу країну і буду вбивати укропів», - сказано в коментарі до відео.
На відео російський бойовик, одягнений в форму з нашивками так званої ДНР, відповідає на питання, що його мотивувало приїхати на Донбас.
«За людей, за народ, це, звичайно, так. Але основна причина - це самореалізація. Живучи в Росії, розуміючи, що там відбувається насправді, ти розумієш, що нічого не можеш зробити... Коли з телевізора вішають локшину на вуха, а ти нічого не можеш зробити...», - розповідає бойовик.
«Добровольці сюди (на Донбас - Ред.) їдуть з тієї ж причини. Це незадоволені олігархічною владою в Росії», - заявляє на відео бойовик.
Опубліковане відео викликало бурю обурення у користувачів соцмереж.
«Ти, дебіл, свою країну переробляй! Козел, приїхав протестувати проти своїх олігархів! Так це вони тебе на смерть в Україні і привели!», - пишуть у коментарях.
«Чувак, якщо ти незадоволений олігархічною владою у себе в країні, то тобі на майдан треба. Але ж ні, на майдан страшно....», - констатують користувачі соцмереж.




Yermek Smailov: «Русскій мір, безглуздий, нещадний і дурний. "Я незадоволений владою в Росії, тому поїхав вбивати українців". Чудово. Ну не можуть же всі 140 мільйонів бути дебілами??»



Sergey Gajdaj: «Жесть, так не з того боку "лепту вносить", допомагає розвалити Україну і створити осколок Московії на сході, - повний бардак в головах».



Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі опубліковано

листування колишнього ватажка так званої ДНР, російського диверсанта Ігоря Стрєлкова-Гіркіна з проросійським бойовиком Антоном Раєвським, з якої випливає, що російський диверсант не проти знову взяти участь в бойових діях

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?