До окупованого Криму прилетіли європейські гості, серед них екс-міністр
Категорія
Україна
Дата публікації

До окупованого Криму прилетіли європейські гості, серед них екс-міністр

До окупованого Криму прилетіли європейські гості, серед них екс-міністр
Джерело:  online.ua

У анексованому Росією Криму

почався триденний візит парламентаріїв з Франції.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Крим.


Відзначається, що до Сімферополя прибула делегація з 11 французьких депутатів, на чолі делегації - депутат Національних зборів Франції, екс-міністр транспорту Франції Тьєррі Маріані.


Французькі депутати відвідали меморіал на місці концтабору Червоний в селі Мирне, повідомило видання.


Супроводжує їх глава комітету Державної думи Росії у справах СНД, євразійської інтеграції і зв'язків зі співвітчизниками Леонід Слуцький.


"Це ті самі сенатори і депутати, які просували в палатах парламенту резолюції про скасування антиросійських санкцій", - заявив Слуцький.


На порядку денному французьких депутатів - відвідування французького військового кладовища і участь в святкуванні дня Військово-морського флоту в Севастополі.


Також в програмі візиту запланована зустріч з окупаційною "владою" Криму.


Як повідомляв ONLINE.UA,

президент Росії Володимир Путін скасував «Кримський федеральний округ» і включив анексований півострів в Південний федеральний округ Росії

.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?