У Луценка зробили гучну заяву у справі про вбивство Бузини
Категорія
Україна
Дата публікації

У Луценка зробили гучну заяву у справі про вбивство Бузини

У Луценка зробили гучну заяву у справі про вбивство Бузини
Джерело:  online.ua

У Генеральній прокуратурі України, очолюваній Юрієм Луценком, мають намір закрити кримінальне провадження щодо Андрія Медведька і Дениса Поліщука, яких підозрюють у вбивстві журналіста Олеся Бузини, в разі якщо результати експертизи їх крові не співпадуть із зразками з місця злочину.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Інтерфакс-Україна ».


Як заявила прокурор ГПУ Ольга Коріняк, в разі негативної експертизи, «ймовірно, кримінальне провадження щодо цих підозрюваних буде закрито».


«Якщо у нас будуть підтверджені і ідентифіковані безпосередньо ті зразки ... генетичні ознаки будуть ідентифіковані з тими зразками, які (відібрані - Ред.) на місці події (вбивства Бузини - Ред.), з ознаками відібраної крові у наших підозрюваних (Медведько і Поліщука - Ред.) ... то, швидше за все, обвинувальний акт щодо цих осіб буде направлений до суду», - сказала Коріняк.


«Якщо експертиза не підтвердить ці факти, то, ймовірно, кримінальне провадження щодо цих підозрюваних буде закрито», - додала прокурор.


Як повідомляв ONLINE.UA,  29 липня центральний вхід в будівлю Генеральної прокуратури України облили червоною рідиною, схожою на кров.  Це сталося під час мітингу на підтримку Андрія Медведька і Дениса Поліщука, яких підозрюють у вбивстві журналіста Олеся Бузини.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?