Соцмережі обговорюють розгром "сепаратистського" авто в Одесі: опубліковані фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Соцмережі обговорюють розгром "сепаратистського" авто в Одесі: опубліковані фото

Соцмережі обговорюють розгром "сепаратистського" авто в Одесі: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

У соціальних мережах активно обговорюють інцидент, під час якого невідомі розбили лобове скло машини з «георгіївською стрічкою»  в Одесі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на записи в Facebook.


Так, член партії ВО "Свобода" Євген Карась в своєму Facebook з сарказмом прокоментував подію.



"В Анапу нехай їде з такими стрічками", "Вони ж просили камені з неба", "Сподіваюся, медом теж пригостили? В бензобак", "Георгіївська стрічка має негативну енергетику. Сам накликав біду на свою голову", "Стрічка згубила скло і колесо. Ось так копійчана х ... ня завдає шкоди", - коментують користувачі запис Карася.


Керівник обласного відділення партії "Правий сектор" в Одеській області Сергій Стерненко, в свою чергу, назвав подію акцією "Передай привіт сепаратистові".



"Як машини з цими номерами взагалі до нас потрапляють?", "Ну не люблять у нас георгіївські стрічки, триколор і інше сміття. Незрозуміло? Отримуй!", "Акція з правильною назвою - "провітрити ватника", "Допонтовався", "А мене завжди цікавило питання: чому машини з номерами невизнаної республіки вільно пересуваються по дорогах сусідньої держави?", - коментують користувачі запис Стерненко.


Блогер під ніком Руслан Сан-Марино, в свою чергу, запросив «ватників» приїжджати до Одеси і не знімати георгіївські стрічки, щоб після поїздки їм було що згадати.



Як повідомляв ONLINE.UA,  в Одесі може пройти фестиваль квір-культури "Одеса Прайд 2016", організатори правозахисної акції вже подали заяву в Одеську міську раду на проведення заходу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?