Бойовики ДНР обстріляли автобус з пасажирами, поранена жінка
Категорія
Україна
Дата публікації

Бойовики ДНР обстріляли автобус з пасажирами, поранена жінка

Бойовики ДНР обстріляли автобус з пасажирами, поранена жінка
Джерело:  online.ua

У Донецькій області  бойовики так званої ДНР  обстріляли автобус з пасажирами, в результаті чого одна жінка отримала поранення.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Головного управління Національної поліції в Донецькій області.


«Близько 15 години в Бахмутський відділ поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що в лікарню звернулася жінка з осколковим пораненням плеча», - сказано в повідомленні.


Правоохоронці з'ясували, що на виїзді з окупованого міста Горлівка водій мікроавтобуса з пасажирами намагався проїхати в бік КПЗК «Зайцеве» позачергово.


Після цього бойовики відкрили по автобусу вогонь. Була поранена мешканка Торецька, яка перебувала в транспортному засобі.


«Зараз потерпілій надається медична допомога. Поліція з'ясовує обставини події. Попередня правова кваліфікація - ст. 15 ч. 1 ст. 115 «Замах на умисне вбивство» Кримінального кодексу України », - повідомляють у відомстві.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в четвер увечері, 28 липня, близько 30 бойовиків ДНР, використовуючи гранатомети і стрілецьку зброю, спробували захопити опорні пункти українських військових в Мар'їнці Донецької області.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?