ДТП з п'яним депутатом: ЗМІ дізналися скандальну подробицю
Категорія
Україна
Дата публікації

ДТП з п'яним депутатом: ЗМІ дізналися скандальну подробицю

ДТП з п'яним депутатом: ЗМІ дізналися скандальну подробицю
Джерело:  censor.net.ua

Депутат від партії "Батьківщина" Макарівської районної ради Київської області Матвій Євсеєнко, який в стані алкогольного сп'яніння став винуватцем дорожньо-транспортної пригоди на Окружній дорозі в Києві, в результаті чого літня пара потрапила в реанімацію, зник з лікарні.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Цензор.НЕТ.


Про втечу Євсеєнко виданню повідомив син постраждалих в ДТП Олександр Новіков.


Масштабне ДТП за участю Євсеєнко, який був за кермом Toyota, відбулося в Києві на Окружній вночі 29 липня близько 01:00. За попередніми даними, Євсеєнко стріляв з пістолета і намагався втекти від патрулів поліції по Окружній дорозі. Під час втечі від поліції Toyota Євсеєнко на розвороті виїхала на зустрічну смугу і тут же протаранила "Волгу" з причепом, який відлетів на Mazda, що їхала позаду.


В аварії важко постраждали чоловік і жінка, літня пара пасажирів "Волги". Їх витягували з машини рятувальники, після чого обох госпіталізували в реанімацію 17 міської лікарні.


"Я сьогодні у них (в територіальному відділенні поліції, - Ред.) був. Запитав, чому його відпустили, при тому, що він ще й стрілянину влаштував. Сказали: подивилися, що пістолет зареєстрований, питань до нього немає, а ДТП займається поліція . Виходить, навіть нова поліція починає говорити: "А ви сходіть туди, ми цим не займаємося", - розповів виданню Олександр Новіков.


«Потім йому стало різко погано, йому віддали пістолет і він поїхав до лікарні. Але по дорозі туди не було ніякого супроводу поліції. А вже поїхав він на автомобілі Hyundai Elantra. Я в той момент був у реанімації. Мені моя людина сказала, що Євсеєнко сів у машину і поїхав ", - продовжив Олександр.


У той же час слідчий, яка веде справу, запевнила Новикова, що знає, де знаходиться Євсеєнко. "Я зв'язався зі слідчим Євгенією Євгенівною з главку. Вона сказала, що їде до нього на зустріч", - зазначив Новіков.


Син постраждалих також повідомив, що Євсеєнко намагався відкупитися за грошима, проте Новіков не взяв кошти. "Приходили його ходоки, намагалися вручити мені гроші в розмірі 20 тисяч гривень. Як я міг брати гроші за батьківське здоров'я? Та й не в грошах справа. Факт того, що виродка треба покарати", - сказав Новіков.


За його словами, в даний момент обидва постраждалих в дуже важкому стані, батькові Новікова зробили другу операцію за добу.


У той же час в департаменті комунікацій поліції Києва заявили, що інформації про те, ніби Євсеєнко покинув лікарню, немає. "Це не офіційна інформація. Ми не можемо її підтвердити або спростувати. У нас такої інформації поки немає", - заявила виданню начальник департаменту Яна Семенюк.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в Київській області на території Броварського району в селищі Скибин в результаті дорожньо-транспортної пригоди загинули три людини, ще двоє отримали травми.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?