На Луганщині захопили російського диверсанта: з'явилися подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

На Луганщині захопили російського диверсанта: з'явилися подробиці

На Луганщині захопили російського диверсанта: з'явилися подробиці
Джерело:  online.ua

У Луганській області рішенням суду заарештований громадянин Російської Федерації, який брав участь в діяльності  бойовиків так званої ЛНР.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу прокуратури Луганської області.


Диверсанта затримали 28 липня під час бою, сказано в повідомленні.


У прокуратурі встановили, що росіянин, комендант «окремої мотострілкової бригади» так званої ЛНР, перебував у складі диверсійно-розвідувальної групи, брав участь в бойових діях.


У відомстві підкреслюють, що він був затриманий військовослужбовцями Збройних Сил України безпосередньо під час бойового зіткнення.


Йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч. 1 ст. 258-3 КК України (участь в діяльності терористичної організації), санкції якої передбачають покарання у вигляді позбавлення волі на строк від восьми до п'ятнадцяти років з конфіскацією майна або без такої.


Слідчим суддею Сєверодонецького міського суду Луганської області стосовно підозрюваного обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.


Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває, проводяться слідчі дії.


Як повідомляв ONLINE.UA,  відомий російський бойовик Олександр Жучковскій, один з членів банди Ігоря Стрєлкова-Гиркина, впевнений, що без допомоги Росії бойовики на Донбасі не протрималися б в протистоянні з Україною навіть тижня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?