Істина того варта: у Луценка іронічно прокоментували виклик фракції Ляшка в ГПУ
Категорія
Україна
Дата публікації

Істина того варта: у Луценка іронічно прокоментували виклик фракції Ляшка в ГПУ

Істина того варта: у Луценка іронічно прокоментували виклик фракції Ляшка в ГПУ
Джерело:  online.ua

Прес-секретар Генерального прокурора України Юрія Луценка Лариса Сарган з іронією прокоментувала  виклик на допит в Генеральну прокуратуру України депутатів всієї фракції «Радикальної партії Олега Ляшка».


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Лариси Сарган.


"Сьогодні запропонували 50 мільйонів доларів на фракцію за те, щоб ми не голосували за зняття недоторканності з Клюєва. Запропонував Клюєв, особисто одному з наших депутатів", - сказав якось в травні 2015 року в кулуарах парламенту радикальний лідер Ляшко», - написала Сарган.


«Мені, правда, шкода, що народним депутатам доведеться залишити свій закордонний відпочинок з виборцями, наприклад, Сардинії», - поіронізувала прес-секретар глави ГПУ.


«Але з'ясування істини в цій справі того варто. Тому Генеральна прокуратура працює без вихідних і літнього відпочинку. Таким чином, ласкаво просимо, слідчі чекають», - додала Сарган.


Зазначимо, влітку 2015 року стало відомо, що глава «Радикальної партії» Олег Ляшко відпочивав на найдорожчому острові Італії - на Капрі.


Як повідомляв ONLINE.UA,  народний депутат від Радикальної партії Олега Ляшка Андрій Лозовий опублікував відео, на якому показано обшук в будинку лідера РПЛ, депутата Олега Ляшка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?