Відомий карикатурист висміяв останні кадрові перестановки Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Відомий карикатурист висміяв останні кадрові перестановки Путіна

Відомий карикатурист висміяв останні кадрові перестановки Путіна
Джерело:  online.ua

Відомий російський карикатурист Сергій Йолкін у своїй новій роботі висміяв  кадрові перестановки в Росії, які 28 липня здійснив президент РФ Володимир Путін.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter користувача «Покетсвін».


«Доступно про наболіле», - написав користувач в коментарі до карикатури.



На зображенні Йолкіна показано, як російські силовики у вигляді "кругообігу води в природі" потрапляють в Кремль, де сидить Путін, потім Путін скидає їх в море, але звідти вони знову потрапляють в Кремль разом з дощем.


Нагадаємо, 28 липня Путін відправив у відставку "губернатора" Севастополя Сергія Меняйло. Тимчасово виконуючим обов'язки "губернатора" міста Севастополя призначений Дмитро Овсянников.


Путін також видав указ, згідно з яким "Кримський федеральний округ" скасовується як самостійна одиниця і входить до складу Південного федерального округу. Повноважним представником президента РФ в об'єднаному окрузі призначений колишній генпрокурор Росії Володимир Устинов.


Також Путін відправив у відставку повпреда по "Кримському федеральному округу"Олега Белавенцева. Він перейшов на аналогічну посаду в Північно-Кавказькому федеральному окрузі.


Андрій Бельянінов, що 10 років займав пост глави Федеральної митної служби (ФТС), також відправлений у відставку, його пост зайняв Володимир Булавін, який з 2013 року був повпредом президента Росії в Північно-Західному федеральному окрузі.


Булавіна на посаді повпреда змінив Микола Цуканов- колишній губернатор Калінінградської області, який очолював регіон з вересня 2015 року. Т.в.о. губернатора призначено Євгена Зиничева.


Сергій Меліков призначений першим заступником директора Росгвардіі. З травня 2014 року він був повпредом президента РФ в Північно-Кавказькому федеральному окрузі (ПКФО).


Микита Бєлих відправлений у відставку з поста губернатора Кіровської області в зв'язку з втратою довіри. На цій посаді його змінив глава Росреестра Ігор Васильєв.


Крім того, відправлений у відставку губернатор Ярославської області Сергій Ястребов. Його місце зайняв виходець з Федеральної служби охорони Дмитро Миронов, який в грудні 2015 року був призначений заступником міністра внутрішніх справ.


Як повідомляв ONLINE.UA, карикатурист  Сергій Йолкін висміяв указ президента РФ Володимира Путіна про включення окупованого Криму до складу Південного федерального округу Росії.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?