ДТП з п'яним депутатом: соцмережі вибухнули від нової гучної інформації
Категорія
Україна
Дата публікації

ДТП з п'яним депутатом: соцмережі вибухнули від нової гучної інформації

ДТП з п'яним депутатом: соцмережі вибухнули від нової гучної інформації

Депутат Макарівської районної ради Київської області від партії «Батьківщина» Матвій Євсеєнко

, який у стані алкогольного сп'яніння влаштував аварію на Окружній дорозі у Києві, а пізніше зник із лікарні, знаходиться за межами України.


Про це повідомив відомий волонтер Роман Сініцин, передає ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.


«Нічний алко-стрілок, депутат Макарівської райради, Матвєй Євсеєнко....пабааам..... Пропав. Був у лікарні і звідти втік. Ну, стандартно. За моєю інформацією, він вже знаходиться за межами України, виїхав вранці через Закарпатську область», — написав волонтер.


Також він додав, що йому б хотілося, аби його інформація не підтвердилась, «але вона підтвердиться: Матвій не в Україні».


Крім того, Сініцин звернувся до голови Національної поліції України Хатії Деканоїдзе: «Ви завжди у таких випадках реагуєте оперативно. Чи будуть нести відповідальність співробітники поліції, які, по суті, відпустили Євсєєва і не забезпечили охороною палату підозрюваного в тяжкому злочині?».


Нагадаємо, раніше стало відомо про втечу з лікарні депутата райради, який, знаходячись за кермом Toyota, влаштував масштабне ДТП У Києві.


Як повідомляв ONLINE.UA,

намагаючись втекти від патрульної поліції, Матвій Євсеєнко не впорався з керуванням і протаранив "Волгу", у який знаходилось літнє подружжя

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?