США зробили грізне попередження Росії щодо Сирії
Категорія
Світ
Дата публікації

США зробили грізне попередження Росії щодо Сирії

США зробили грізне попередження Росії щодо Сирії

Співпраця Росії та США щодо врегулювання в Сирії

 може бути повністю припинене, якщо заяви Москви про "гуманітарну операцію" в Алеппо виявляться брехнею, і росіяни готують штурм міста.


Про це заявив держсекретар США Джон Керрі, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Deutche Welle.


"Є ризик того, що співробітництво буде розірване, якщо це виявиться брехнею", - сказав він.


У той же час американський дипломат уточнив, що у разі збереження злагоди між США та Росією можуть "відкритися нові можливості для кооперації зусиль у країні, що розривається громадянською війною та протистоянням з "Ісламською державою".


Керрі додав, що протягом останніх 24 годин двічі розмовляв із Москвою і попередив, що у разі штурму Алеппо співпраці США і РФ може бути покладено край.


Як відомо, раніше президент РФ Володимир Путін наказав голові російського Міноборони Сергію Шойгу почати масштабну гуманітарну операцію в Алеппо.


Сам Шойгу запевнив, що російський центр з примирення ворогуючих сторін відкриє кілька коридорів для виходу з Алеппо людей, які виявилися "в заручниках у терористів".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше

низка американських ЗМІ звинуватили Росію у бомбардуванні бази спецпризначенців США та Британії

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?