Сперечайся ще: Луценко потролив блогера через затримання Єфремова
Категорія
Україна
Дата публікації

Сперечайся ще: Луценко потролив блогера через затримання Єфремова

Сперечайся ще: Луценко потролив блогера через затримання Єфремова
Джерело:  online.ua

Генеральний прокурор України Юрій Луценко вдало пожартував з приводу  затримання екс-керівника фракції Партії регіонів Олександра Єфремова  і натякнув на ймовірні нові гучні затримання в майбутньому.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook відомого блогера Мирослава Гая.


«Тільки що я виграв дві пляшки Абсолюту. Рік тому я посперечався з Сергій Лисенко, що Єфремов і інша шобла будуть заарештовані, вбиті або тікають з країни. Скільки знущань я чув на свою адресу з тих пір))) Я виграв ... », - написав Гай.


«Сперечайся ще», - прокоментував запис Юрій Луценко.



«Тралліровать, звичайно, вся країна навчилася на ура», - коментує тролінг від Луценка в своєму Facebook журналіст Антон Швець.


Нагадаємо,  раніше в резонансному інтерв'ю ONLINE.UA колишній депутат-регіонал Володимир Ландик заявив, що Єфремов брав активну участь у здачі Луганська сепаратистам.


Пізніше Ландик додав, що генпрокурор Юрій Луценко після зустрічі з ним серйозно взявся за справу Єфремова.


Як відомо,  раніше Олександра Єфремова вже затримували за підозрою в сепаратизмі, проте незабаром одіозний екс-депутат вийшов на свободу під заставу в 60 тисяч гривень.


Пізніше  суддя Печерського суду не знайшла підстав для розгляду кримінального провадження стосовно Єфремова: йому повернули свободу, віддали заставу і документи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?