Саша, готуй заставу більшу: соцмережі продовжують кипіти через затримання Єфремова
Категорія
Політика
Дата публікації

Саша, готуй заставу більшу: соцмережі продовжують кипіти через затримання Єфремова

Саша, готуй заставу більшу: соцмережі продовжують кипіти через затримання Єфремова
Джерело:  online.ua

У соціальних мережах продовжують обговорювати новину про  затримання одіозного екс-регіонала Олександра Єфремова, підозрюваного у сепаратизмі, про яке повідомив керівник ГПУ Юрій Луценко, і радять одіозному політику цього разу готувати «заставу побільше».

Про це повідомляє ONLINE.UA.

Так, політичний експерт Євген Магда  у своєму Facebook з гумором написав: «Інформовані джерела в ГПУ стверджують, що О.Єфремов затриманий за прогул хресної ходи)))».

Його жарт підтримали й інші користувачі.

Тетяна Куц: «Головне - "покуріть на балкон" не пускать... Щоб не улєтєл голубь сізий.».

Василь Юрків: «А індекс Доу-Джонса каже. що після цієї ходи, різко почала дорожчати смола. І це на фоні загального падіння цін на нафту!!!! Чорти в пеклі, побачивши це дійство. зрозуміли, що запасів смоли у них- явно замало, тому й почали скуповувати. Отакоє от, а Ви кажете!».

У свою чергу, відомий політтехнолог Тарас Березовець  у своєму Facebook зазначив: «Затримання духовного натхненника ЛНР Олександра Єфремова Генпрокуратурою прекрасне. "Батько російської демократії" і за сумісництвом один зі стовпів режиму Януковича повинен був сидіти вже давно. Минулого разу не вийшло. Сподіваюсь, цього разу вийти під заставу не вийде. На руках Єфремова та його ставлеників кров тисяч українських громадян».

Цей пост також зібрав чимало коментарів:

Алексей Свириденко:  "Єфремова відпустять, бо, якщо його почнуть пресувати, він потягне за собою половину ВР і правлячої верхівки".

Максим Сиверский: «Не думаю, що з цього щось вийде. Було б щось реальне, його б вже не було. Це Юга йому ще за 2004 рік мститься...».

Свят Київ: «Єфремов так, але на фоні таких монстрів, як Ахметов & Тимошенко & Медведчук він видається якимось відбувайлом. Не знаю, можливо, я применшую його злодіяння».

Тим часом, автори Twitter-акаунта «Кокс Квасневського» опублікували невеликий віршик на тему затримання Єфремова.





Раніше у резонансному інтерв'ю ONLINE.UA колишній регіонал Володимир Ландик заявив, що Єфремов брав активну участь у здачі Луганська сепаратистам.


Пізніше Ландик додав, що Луценко після зустрічі з ним серйозно взявся за справу Єфремова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?